Om

SECRETAIRE är Anna Ander, copywriter och skribent med snart femton års erfarenhet av reklam och kommunikation. Under denna tid har jag hunnit jobba med uppdragsgivare som H&M, ICA, IKEA och Polarn O. Pyret. Men också Socialtjänsten i Stockholm, Cancerfonden och SOS Barnbyar. Sedan januari 2011 är jag min egen och står nu till tjänst med vad helst du kan önska. Inom rimliga gränser. Snabb, glad och begåvad, samt med referenser som kan röra den hårdaste till tårar. Vad kan jag göra för dig?

FÖR DEN VERKLIGT VETGIRIGE följer här ytterligare lite information. Vill du veta ännu mer får du väldigt gärna slå mig en signal på 0708-88 03 83.

Jag skriver nästan lika bra på engelska som på svenska. Hej smidighet! Hej översättning!

Jag samarbetar med några mycket begåvade art directors, projektledare och copywriters. Så om du är rädd att ditt stora uppdrag är just för stort för en lite mindre byrå, frukta icke. Du är i goda händer.

Jag har gått på Berghs, på den tiden det hette RMI. Det betyder att det finns papper på att jag kan mina saker. Jag har också gått Poppius journalistutbildning. Det betyder att jag kan skriva saker som inte nödvändigtvis slutar med orden ”Köp den idag!”

Reklampriser är inte viktiga, nej. Men om du läst så här långt förtjänar du någon sorts belöning. Jag passar därför på att berätta att jag vunnit ett par sådana (priser). Finast är Silverlejonet i Cannes. Sen kommer ett Guldägg. Och ett Silverägg. Sen kommer en hoper krafs.

Jag har en blogg. Den handlar inte alls om SECRETAIRE eller reklam, knappt om kommunikation. Men om du gillar te, tv och halvkackiga iPhonefoton kan den vara platsen för dig. http://whatwouldleodo.blogspot.com

Illustrationerna här är gjorda av den synnerligen begåvade art directorn och (japp) illustratören Maria Lindroos. Henne hittar du här: http://marialindroos.blogspot.com/

secretaire